heyjoe.hu túranyilvántartó

Erdőlátogatási korlátozás
Leírás
Korlátozás kezdete: 2020-09-01
Korlátozás vége: 2020-10-10
Megjegyzés: Tisztelt Erdőlátogató! Felhívjuk a figyelmét, hogy október 10-ig az erdőterületen a szarvasbőgés alatt vadászati tevékenység folyik, ezért kérjük, hogy az alkonyati (17 órától) és a reggeli órákban (9 óriáig) lehetőleg az erdő turistautaktól távolabbi részeit ne használják, lehetőség szerint kerüljék el, amire a következő okok miatt kérjük Önt: Az állomány-szabályozás érdekében az őszi időszakban végezzük a szarvasbikák válogató vadászatát, mert ilyenkor fordul leggyakrabban elő, hogy együtt figyelhetők meg és a minősítésük könnyebben megoldható.
Link: https://parkerdo.hu/egyeb/aktualis-felhivasok/
Erdőlátogatási korlátozás
Az erdészetek, és vadásztársaságok a 2009. évi XXXVII. (az erdőről, az erdő védelméről és az erdőgazdálkodásról szóló) törvény 94.§.(1) alapján erdőlátogatási korlátozásokat jelenthetnek be a kezelésük alatt álló erdőterületekre. Ezek jellemzően az őszi (szeptember - szarvasbőgés), illetve a téli (november-február - disznóhajtások) időszakra esnek. A térképen igyekszünk összegyűjteni és megjeleníteni az aktuális, és jövőbeli korlátozásokat. Itt jelenítjük meg a nem vadászati jellegű látogatási tilalmakat is.
Az erdőlátogatási korlátozások térképi adatait felhasználhatod saját webes térképeden is, csak egy hivatkozást kérünk a heyjoe.hu-ra. A térképréteg adatai a https://beta.heyjoe.hu/erdolatogatasi_korlatozas_geojson.php címen érhetőek el, geojson formátumban.

Az erdőlátogatási korlátozások megtekintése a geojson.io-n
A korlátozásokat megtekintheted a geojson.io honlapon is, ahol több fájlformátumban le is mentheted a gépedre.
turistaút réteg megjelenítése a geojson.io-n: 
Meta -> Add map layer -> https://{s}.tile.openstreetmap.hu/tt/{z}/{x}/{y}.png -> turistautak